top of page

Månedmelding November


Månedens grønnsaker

Tenk at vi har hatt ukentlige høstemeldinger helt frem til nå!

Men nå er vekstsesongen slutt, og dermed også høstemeldingene. Men fortvil ikke - vi holder kontakten gjennom vinteren, og informerer om hvilke grønnsaker som er fortsatt tilgjengelige :-)

De fleste av grønnsakene felleshøstes ferdig i førstkommende helgs andelsarbeid (påmelding her eller via mail). Resten tåler frost, og vil da bli stående på jordet for fersk plukk.

Hver uke vil ukens lagersjef sørge for at det ligger assorterte grønnsaker på hentelageret, slik at man enkelt kan hente sin andel der. Ønsker du å hente mer enn ukeandelen, kan du gjerne selv hente på lageret i kjelleren.

Disse grønnsakene kan du fortsatt få tak i på gården:

*Gulrot: Hentelageret eller lagringskjelleren *Gresskar: I bakeriet. Ser ut til at mange er blitt mugne, bare å forsyne seg, ellers blir de nå kastet. *Potet: Hentelageret eller lagringskjelleren *Løk: Skjulet, hentelageret eller lagringskjelleren *Hvitløk: Skjulet, hentelageret eller lagringskjelleren *Mais: Står på jordet. Forskjellig modenhetsgrat, så må skrelles for å se. *Rødbet: På jordet, hentelageret eller lagringskjelleren *Grønnkål: På jordet - tåler frosten, så blir stående *Rosenkål: På jordet - tåler frosten, så blir stående *Hvit hodekål: På jordet, hentelageret eller lagringskjelleren *Rød hodekål: På jordet, hentelageret eller lagringskjelleren *Pastinakk: På jordet - tåler frosten, så blir stående *Jordskokk. På jordet - tåler frosten, så blir stående *Purre: På jordet - tåler frosten, så blir stående *Tomater: I bakeriet eller hentelageret. De fleste er grønne. Bare å forsyne seg.

Kveldsstemning


Kveldsstemning på gården <3

Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
Ingen tagger enda.
Follow Us
  • Facebook Black Square
  • Twitter Black Square
  • Google+ Black Square
bottom of page