top of page

Den optimale tiden for gode smaker.

Nå er det så mye som er modent, det er en fryd å dra på gården å høste. Hver dag er det mulig å lage seg et fullverdig måltid bare med grønnsakene og urtene fra gården. Det er klart at det gjør seg med litt smør eller olje til matlagingen, og kanskje litt salt og pepper, men ser at det er lite som trengs.

Smaken av disse herlige vekstene er en nytelse, som imponerer meg. Det er rart å legge merke til at for eksempel agurk kan smake så mye, og være så fast i konsistensen. Når jeg får besøk må de bare få smake, fordi jeg er så stolt. Stolt over å være en del av dette, en andelsbonde.

Salater med basilikum og tomat, og agurk og det grønne fra løken, de utgjør en viktig del av måltidet nå, og beriker meg. Så friske smaker, så godt det føles å spise, og jeg vet hvor det kommer fra.

Kostholdet mitt har hatt en dalende potet-tendens i mange år, men i disse tider gjør jeg som mine forfedre, tillegger potetene stor betydning, og spiser dem nesten hver dag. Et måltid med nypoteter og sommerkål, det kan sannelig anbefales.

Merker at dette blir rene reklameskrivet, men det er det sannelig verdt. Jeg er så heldig som får være en del av dette. Om du ikke kjenner til denne gården, så er det åpen gård 18.august kl. 13.00 - 16.00, og du er hjertelig velkommen til å komme på besøk, og kanskje får du også lyst til å være en del av dette mateventyret.
Comments


Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
Ingen tagger enda.
Follow Us
  • Facebook Black Square
  • Twitter Black Square
  • Google+ Black Square
bottom of page